Sista dagars lycksalighet

Jag har inte skrivit så mycket, men jag har inte så dåligt samvete eftersom det är sommar och otroligt få läsare i jämförelse. Man får väl se det som att jag "laddar upp inför hösten" då det antingen blir världens uppsving i bloggen eller att jag stänger ner den. Det har jag inte riktigt bestämt än.
 
Men innan jag antingen stänger eller fortsätter med bloggandet ska vi kika på vad jag gjorde i stugan på min sista dag av "semester". 

 
Först och främst går jag aldrig in när jag är i stugan. Inne är inget alternativ. Så på gräsmatta, sandstrand eller altan har den här röven suttit.
 
 
Målli är en liten Jack Russell, gammal och blind och lika lat som jag: hon tvärlägger sig ner så snart vi kopplar henne och om man inte går hela "flocken" vill hon helst stanna med den eller de som är på gården. Promenadvägran till akut kissnödighet, typ.
 
 
Middag: baconlindade kycklingspett, melonsallad och hasselbackshalvor. 
 
 
På kvällen kom stugharen fram. Mamma kallar den för stugans Skrymt. Den sitter och vaktar på att grannarna ska somna så att den kan ha kalas på deras salladsodling. Vår har den ännu inte hittat.
 
Nu ska jag ta och knalla till jobbet. Idag är min sista jobbdag innan det blir en tredagarshelg och sedan är det slut med helg tills skola, lärarjobb, SYV-jobb och hösttermin inleds. Det gör inget, jisses så kul jag har hela dagarna ändå!
|
#1 - Bunny:

Åh, bara tre veckor till jag beger mig till vår sommarstuga, längtar sååååå! :D

#2 - Ida:

Va härligt att va i stugan ☺ Så himla söt hund 😍 Och god mat, älskar hasselbackspotatis 😋

#3 - Heléna:

Ser underbart ut! Klart man passar på att vara ute så mycket man kan vid stugan :D Hoppas du får en underbar helg! Kram <3

#4 - Anna:

Tack för en fin blogg. Lägg iiiinte ner den. Ser så fram emot eventuella fler positiva pepptips om vad man kan göra för att må bra. Jag och min 9-åriga dotter (med alopeci) testade dina tidigare tre tips, superbra! Tapppade bort din blogg något halvår när du bytte namn, trodde då att den var nedlagd. Ha det fint i sommar.

#5 - Angelica Wåhlin:

Vad härligt med en massa stughäng! Jag blir genuint ledsen om du stänger ner bloggen, men det är förstås ditt beslut!

#6 - My Nordqvist:

Så himla underbart ju!!!!!!!!

#7 - Miss Baby Peaches:

Som semester ska vara!

Kommentera här