Belöningar för ett gott arbete

När jag fått grönt ljus från mina lärare och alla eventuella kompletteringar är klara så ska jag fira att jag är klar med 1/3 av min utbildning. Jag har inte bestämt riktigt HUR jag vill fira, men det står nog mellan 1) nagelförlängning med färg och grejer, 2) massage på salong, 3) shoppa massa REA eller 4) köpa någon fin inredning till balkongen
 
Visst får man göra sådant? Folk belönar sig själv för mindre, gör de inte? Egentligen ska man väl använda belöningar som morötter och därmed ha bestämt dem i förväg som något slags strävansmål... men jag gör det i efterhand istället. Så om det blir pengar över nästa löning och om jag klarar mina inlämningsuppgifter så blir det en efterskottsbelöning.
 
 
Jag har faktiskt aldrig fixat mina naglar på salong, men nu när flera kollegor har gjort det så känner jag mig allt mer sugen. När man ser det på andra och det är sommar och härligt så lockar det lite extra liksom! Men vilken färg och form tycker ni man ska välja!? 
|
#1 - Linnea Kinis:

ja klart man ska unna sig själv! jag tog en timmas massage i april och det var superskönt :)

naglar har jag hela tiden eftersom jag jobbar på salong. just nu har jag en peach/korall-färg som ser supersomrig ut! och jag kommer fortsätta ha "somriga" färger över sommaren. har jag korta naglar gillar jag en ganska rak form och när jag har lite längre så gillar jag typ ballerina eller koffein, då dom blir lite smalare längst ut :)

#2 - Matilda Berlin:

Det ska du definitivt ta och göra!! Att du varit så grym är definitivt något som ska firas, så GO FOR IT!!! <33

Svar: Thank you <3
Lorissa Lovebomb

#3 - Emma Engström:

Finns ju så mycket man kan göra för att fira! Svårt, men att fixa naglarna är ju alltid kul :D

#4 - Miss Baby Peaches:

Att fixa naglarna på salong är så himla härligt!

Svar: Då borde jag! :D
Lorissa Lovebomb

#5 - Alice Lindström:

Jag har fixat naglarna en gång, dock bara gellack men gillade det verkligen!

#6 - Pauline Hurtig:

jag har heller aldrig gjort det men skulle vilja!

#7 - Netti Starby:

Jag är också sugen på att fixa naglarna på en salong men samtidigt tycker jag att det är så kul att fixa själv :-D Kramis

#8 - birgitmaria:

Klart du ska fira!
Det här med nagelförlängningar är inte min grej. Då är naglarna bara i vägen. Jag överlåter allt sånt till mina barn. Men färg är ju kul! Ta nåt glatt och somrigt :-)

#9 - Annie:

Vad kul! Det tycker jag absolut att Du ska göra :)
Har faktiskt heller aldrig gjort det på salong .. ;)

Jag tycker det är så snyggt med nån halvljus eller pastellfärg ;)

Kommentera här