Första semesterdagen publicerar jag på sista semesterdagen...

Jag har varit out and about så himla mycket nu. Det är för att jag haft semester. Imorgon är det midsommarafton och mina kollegor går på semester, vilket betyder att min nu är officiellt slut. Men jag har verkligen gjort det mesta av den: supit till lite, kramats, ätit och varit i stugan. Här kommer vi snacka stugan!

 
Jag och pappa drog. Först gick vi i hundra år på elgiganten, sedan i tio år på ICA Maxi och sedan ett halvår på Systembolaget. Om jag hade haft PMS hade jag varit galen, men nu: rätt så mysigt! Jag älskar att handla. Sedan när man hittar smörrebröd med stekt strömming... inte så illa!

 
I stugan blåste det så mycket att ett av våra pilträd klövs. Det är synd, nu ser det helt sorgset ut. Inte sorgligt; sorgset. Men det bästa med kuling är när det mojnar, men havet fortfarande vibrerar. Så härligt med ett blått och livligt hav!

 
Hamnen ligger rätt skyddad och är bara lite smått kokande, men sååååå lågt vatten! De stackars båtarna står mer på grund än i det fria. Jag ska köpa en båt, så snart borde jag verkligen börja köa på en hamnplats. Här eller längst Umeälven. Nå, jag njuter av andras tillsvidare!
 
 
Och jag har ätit och druckit gott till middag också. Första semesterkvällen grillades lamb racks, färskpotatis, rödlök och vitlök. Men det kom mera! Jag har ätit utan att fota dock, så himla sämst. Det har att göra med att jag håller på att göra om på blogg och instagram - det gör mig glömsk!

Hoppas att ni som har semester har fått njuta ordentligt av den!
|
#1 - My:

Mums!! Det som är det tråkiga för oss sommarjobbare, haha! När alla blir lediga får vi ta över ;)

#2 - Mirre - Sweetwords:

Ohhh så härligt, ljuvliga stugan <3. Jag jobbar två veckor till, sedan så går jag i 5 v

#3 - Emma Engström:

Men HALLÅ så gott!!

#4 - Tess:

Asså finns det något bättre än att tillbringa dagar i en stuga?! Helt fantastiskt! :D

#5 - birgitmaria:

Avundsjuk! Jag vill också ha en stuga vid havet! (eller bara en stuga funkar också) Tur vi har kompisar med stugor som vi kan våldgästa :-)

Svar: Åh, om de säljer stugan kommer jag vilja köpa den, för jag känner ingen utom dom som jag kan våldgästa! Det är makalöst :)
Lorissa Lovebomb

#6 - Miss Baby Peaches:

Det ser jättehärligt ut!

Kommentera här