Lunch @ Vezzo

I veckan tog min pappa med sig mig, farmor och min kusin Carolina på Vezzo för lunch. Det var så himla trevligt. Min kusin bor nämligen i Huddinge så det blir inte sådär alldeles alltid. 
 
Vezzo var dundertrevligt i alla fall: jag åt pizza, drack Tail of a Whale och pratade i ett. Pappa och farmor tog en underbar skaldjurspasta som jag var avundsjuk på eftersom min pizza var ganska otäck och Carro tog den veganska versionen av funghi, vilken hon var mycket nöjd över!
 
 
Min pizza, Verdure Arrosto, ser ju inte så tokig ut alls, men den hette "Pizza med rostade grönsaker" och då tänker man ju ändå på pizzagrönsaker. Ni vet, paprika, lök, körsbärstomater, kronärtskocka och kanske champinjoner... inte hade jag anat en pizza med broccoli och blomkål! Resultatet blev att pizzan blev liksom... söt. Tur att det var monsturösa portioner på pastan, för jag åt nog lika mycket av pappa och farmors mat som de själva. 
 
Nu när ni läser eller spanar in det här inlägget är jag förmodligen ute i sommarstugan igen och ser på fotboll eller löser korsord. Live well allesammans!
Mat, Umeå, vezzo | |
#1 - birgitmaria:

Vart ligger Vezzo? Inne i stan?
Det lät i alla fall väldigt trevligt med lunch!
Fast broccoli och blomkål på pizzan... nja, det har jag nog aldrig provat.

#2 - Wanderlust by Jona:

Men mums vad det där såg gott ut! :)

#3 - Emma Engström:

Neej, den ser verkligen inte tokig ut!! Hur gott som helst ju men har aldrig testat med broccoli eller blomkål, intressant! :D

Svar: Nej blä, den var såååååå äcklig!
Lorissa Lovebomb

#4 - My:

Ibland blir man lite lurad när man beställer... men tur du fick smygäta av de andra ;)

Svar: Haha, ja, den var INTE god ;D
Lorissa Lovebomb

#5 - JUNITJEJ:

Så gott det ser ut!

Kommentera här