Men hörrni, inte är det så illa ändå!?

Glad midsommar allihopa! Här i Umeå har vi haft ganska mycket regn faktiskt och dessutom blåser det, så grillandet måste hållas under tält och gäster måste hållas inomhus - eller inlindade i filtar. 
 
För mig gör det faktiskt föga, för jag har tillbringat midsommarafton med att jobba på Dea Axelssons på dagen och nu på kvällen ligger jag i pyjamasbyxor och morgonrock i något som antingen kan vara sömnbrist och PMS, men det kan också vara allergi och medicinbiverkningar, men det kan också vara förkylningen som pappa drog på sig medan vi var i stugan som har smittat till slut. Svårt att veta, men vad det än är blir det med andra ord en midsommarafton i trankilitet.

 
Vi kan väl dock kika tillbaka till gårdagen som var en bra mycket soligare historia:

 
Valnötslevain hade jag aldrig ätit. De vägde mycket, kostade mycket och såg ut att vara hårda och torra. Men på ICA Maxi hade de skurit upp "smakprov" och GOD DAMN så smarrigt. Därför började jag med en frukost bestående av två skivor, toppade med brännvinsost och gurka och Brämhults lemonad och en kopp med svart!
 
Och sedan rätt ner på stranden! Jag flyttade omkring lite för att hitta lä och väl gömd bakom en stor vasstuva var det så skönt. Jag såg att de andra badgästerna klädde på sig mer och mer och mer kläder, medan jag njöt satan. 
 
 
Så småningom drog molnen in och jag tog min gullepappa med till hamnen och pratade om båtar. Det slutade med att jag fortsatte drömma om min blivande båt, men till dess kan tänka mig att nöja mig med en uppblåsbar kajak
 
Och vi åt grillad entrecôte, potatis, gul lök, vitlök och snackspaprikor som jag fyllde med färskost innan jag grillade dem. Inte alls så jävla illa faktiskt! 
 
Glad midsommar!
|
#1 - Sara:

Glad midsommar! 😀 Jag skulle oxå vilja ha en kajak, uppblåsbar verkar smidigt... Kollade begagnade kajaker på Blocket för ett tag sen. SVINDYRT. Inget man köper för föräldrapenning direkt. ^^

Svar: Shit, jag kollade också nu... hur kan det kosta sådana ohemula pengar!
Lorissa Lovebomb

#2 - JUNITJEJ:

Glad midsommar önskas dig!

#3 - Hemma Hos Felicia:

Valnötslevain låter superspännande! Jag känner att jag får kila iväg till affären på en gång! Tack för tipset! :)

#4 - My:

Aldrig hört talas om valnötslevain!! Kanske borde testas??

Svar: ABSOLUT!!! Så himla himla himla gott. SVINDYRT dock, ett bröd för 49 spänn..!!!
Lorissa Lovebomb

Kommentera här