Mina tre senaste må-bra-tips!

Jag har förstås massa basic må-bra-grejer. Som att få frisk luft, motion, ta vara på solljuset och äta grönsaker. Ni vet, bra grejer som alltid är bra. Men det känns inte direkt som "tips" när alla vet att man ju mår bra av det redan. Så här får ni mina senaste må-bra-tips som man inte alltid tänker på:
 
1. Gör något läskigt eller spännande.
Efter att ha åkt skateboard, varit hos tanläkaren, stått högt uppe på en bro och tittat ner, klättrat på klättervägg, varit vikarie i en klass jag inte känner, haft muntliga redovisningar eller varit på arbetsintervju vet jag: efter pulsen går upp av nerver och adrenalin mår man... riktigt bra! Inte när det läskiga sker, och om man har svårt med ångest kan det vara besvärande eftersom ”symtomen” liknar varandra... men annars: så gött jag mått efter att ha utsatt mig för det!
 
2. Var på minst tre olika platser/ områden på en enda dag.
Dagar jag har börjat med frukost på balkongen, fortsatt på jobbet ute vid Avion, sedan middag nere på stan eller promenad till Umeälven eller Gammlia känns det som att dagen varit så värdefull. Det känns som att jag fyller dagarna med mer och större grejer om de är på olika platser än om jag tillbringar en hel dag hemma, hur mycket jag än får gjort under den hemmadagen.
 
3. Ha något riktigt läckert på dig!
Man kan inte alltid känna sig snygg, men man kan i alla fall klä sig i något man vet att man gillar. Läckra underkläder kanske, eller ett snyggt läppstift, eller matcha nagellacket med örhängena..? Kanske kan du svassa i en ”finklänning” en helt vanlig dag eller en stor stråhatt eller solglasögon? 
 
 
Idag är Erik sjuk och eländig, men jag själv ska utsätta mig för läskigheter och cykla omkring i Umeå och ha något läckert på mig. Trots empati och sympati vill jag inte tumma på mitt eget. Kan man inte må bra ihop får man göra det själv! Hoppas att er helg blir bra - fredagen inräknad uppenbarligen.
|
#1 - ISA:

Men snark på alla tips och "bra kost och motion", det är bara provocerande att höra om man har en dålig dag.. tycker dina var MYCKET bättre <3

Svar: Jag har fleeeeer som är ännu mindre "bra kost och motion"-lika ;D
Lorissa Lovebomb

#2 - JoJo:

åh vilka bra tips du delar med dig utav! :D

#3 - Alice Lindström:

Vilka bra tips!

#4 - Alice Lindström:

Vilka bra tips!

#5 - Caroline:

Uuhh, jag skulle ha bokat tid hos tandläkaren för över ett år sen. Kanske dags nu?!

Sv; Vi har en bäddsoffa på balkongen så vi låg i den och tog ut en skärm som vi kopplade datorn till :D

#6 - sara:

Bra tips i vardagen :) Hoppas du haft en fin fredag!

#7 - JUNITJEJ:

Vilka bra tips!

#8 - natalia:

Så bra tips :LD

#9 - natalia:

Så bra tips :LD

#10 - Alice:

Åh, supergrymma tips ju! ^^ Hoppas Erik kryar på sig snart!

#11 - birgitmaria:

Roliga tips.
Fast det får inte vara för läskigt... *skratt*

#12 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Så bra tips på att må bättre, tack kan behövas! :)

#13 - Julia HW:

Så bra tips!!!

#14 - Miss Baby Peaches:

Bra tips!

#15 - Bunny:

Enkla men bra tips!! :D

#16 - Jasmine:

Vilket härligt inspirerande inlägg! Jag gillar verkligen dina byxor. :)
Kram

Kommentera här