Vilka emojis använder du?

På nyhetsmorgon just nu handlar det om mest frekventa emojis. Jag tycker att det är lite spännande, fast ni vet, i mild bemärkelse. Det finns nämligen de som aldrig använder emojis, vi som är i övergångsperiod och därmed blandar att helt skippa, att skriva ”emojis” med skiljetecken och de som redan har övergått. 
 
Mina som jag använder mest är:
😂 💁‍♀️ 👍 🎈 ❤️
 
Men jag använder också ^^ och >.< och <3 och XD ibland. 
 
Fyra av emojisarna som finns med på ”Ofta använda” men som är liiiite otippade:
📢 🏆 🏝 💬
 
Och ibland ingenting och då brukar folk tro att jag är sur, så för att kompensera kommer minst tre emojis i kommande sms. För att riktigt visa hur inte-sur jag är. 
 
Nu vill jag gärna veta vilken er mest frekventa emoji är - samt om ni har några otippade som ni inte riktigt känner igen att ni använder särskilt ofta? Eller är ni som Erik och använder helst inte emojis alls?
|
#1 - Caroline :

Intressant! Jag använder mest 😂😍😬👌 och min mest otippade är nog 🐌 Känner nog ingen som inte använder några emojis alls. En jag saknar dock är en husvagnsemoji!

#2 - Anette:

☺😉❤👍

#3 - Alice Lindström:

Bland mina mest använda finns tydligen bara "vanliga" och inte så roliga: 😂😴😏😒❤️. Den mest otippade var inte ens speciellt otippad, det är koalan 🐨

#4 - Netti Starby:

Jag använder oftast en jätteglad gubbe! :-D Kramis

#5 - Carolina:

Det där med sms och emoijs har blivit så fel på sistone tycker jag. Bara för att jag inte hinner skicka ett hjärta, en glad gubbe eller så betyder det inte att jag är sur för det. Men det är lätt att ''misstolka'' sms på så vis ibland, även jag gör det :P

Sv; jag vet faktiskt inte. Planen är väl så då vi ändå är lediga både den dagen och dagen efter och varför inte liksom? :)

#6 - Wanderlust by Jona:

Gråtskrattsemojin och hjärtat använder jag också frekvent, sedan dyker även hjärtögonsemojin, solen och glasögonemojin upp bland mina mest använda. Jag använder dock mest emojis på Instagram, i meddelanden brukar jag sällan använda dem :)

#7 - Anita:

Röda hjärtat används nog mest för min del :D

#8 - Emma Engström:

Älskar aporna!! :D

#9 - Annie:

Vilket kul inlägg! Jag använder alltid emojis :) Har nog nästan svårt att förstå dem som aldrig använder det haha ;)

#10 - Linda:

haha om mina kompisar inte skriver emojis frågar jag om de är sura :)

#11 - Angelica Wåhlin:

Vad jobbigt att jag sitter vid datorn nu & inte har mobilen i närheten så jag bara kan bifoga emojisarna, haha. Men jag använder den där skrattgråtande emojin, hjärtögonen & den dansande damen mest, skulle jag tro :p

#12 - Pauline Hurtig:

vilken rolig lista! :D jag använder nog mest den med två hjärtan

#13 - Miss Baby Peaches:

Jag använder emojis ofta. Den mest använda (varning för puttenuttighet) är ett rosa hjärta. Skickar ett i varje sms till min karl, haha!

#14 - Miss Jennifer:

Jag sitter vid datorn nu så svårt att visa vilka men kan försöka förklara :P
Den med hjärta som pussmun. Tummen upp. Den med hjärtögon. Den som flörtar.

#15 - Matilda Berlin:

(Va tvungen att gå ifrån datorn och ta det här på mobilen istället för att göra det rätt, haha!)
Använder absolut emojis! Mina mest reacent och använda är: 😍✨🥂👌🏼☺️😏😒👊🏼😻🙏🏻🙌🏼 för att inte tala om 🙈 som jag använder typ konstant, haha!

#16 - Alice:

Haha, vilket roligt inlägg, kul att de tog upp emojis på Nyhetsmorgon! Själv använder jag som mest de där "standard"-emojisarna, som den som skrattar, det röda hjärtat, de båda "kissy facen", den som blinkar, smirket, men såklart också den röda dansaren! ;)

#17 - Sara Ekman:

Jag använder alltid emojis :D Mest de där gubbarna som skrattar så de gråter, har hjärtögon osv :D

#18 - My:

Tror min är den som skrattar så tårarna sprutar haha!

#19 - sara:

jag är faktiskt också en riktig badkruka men det har ju redan varit såå varmt så jag har badat flera ggr. eller en dag i sjön och resten i tempurerad pool ;)

#20 - Amanda:

Mina mest använda är 😍💕🙌🏼😢🍉 (just nu) några jätte otippade har jag tråkigt nog inte! 😩😄

#21 - Dixi Wonderland:

Min är den skrattande gråtsmileyn :P Yes I´m old school and say smileys ;)

Svar: Jag säger också smileys om smileys vanligtvis :D inte om hjärtan och megafoner och sådant... det är nog rotat i 80talisterna från typ... Lunarstorm ;P
Lorissa Lovebomb

#22 - Beauty Maniac:

🌚 🌹 😭 😫 🤷🏻‍♀️ ❤️ 💕

Ganska blandat :D

#23 - NICOLE:

Jag använder alltid emojis till nära och kära =) glada gubbar, stjärnor, hjärtan, champagnglasen, blommor använder jag mycket ;D

#24 - birgitmaria:

😊😜😂💕🌞 👍-är nog de vanligaste.
Men jag gillar även 🏃‍♀️😡🎂🎁😱
Och ibland slår jag till med 📖👙🍕🎄🎃
Och så kommer den självklara frrågan; syns emojisarna när man läser detta på datorn??? För att göra dem måste jag ju skriva på tfn. (Du vet, mkt viktiga problem alldeles för tidigt på morgonen)

#25 - Danni:

I ordning: 😂😍❤️👌🏻😭😫🤷🏻‍♀️😌😏🎉🤣🙃😇☺️💁🏻‍♀️💩🍻👨🏾‍🏭😱😘👍🏻😄🤝🐋✌🏻🌚🚂👽😁🧟‍♂️

Kommentera här