Marssammanfattningen

Månadens bästa beslut: Kanske att söka en massa nya jobb, eller att beställa en hel skål med vit sangria när jag var på Pinchos med Anders, Sandra och Erik... eller att jag tillvaratagit solljuset i så hög grad! Dessutom var det ett jävligt bra beslut att skriva tentan, för såhär är det: jag trodde redan innan att det var kört och tänkte i ett svagt ögonblick inte gå dit överhuvudtaget. Nu har jag fått veta att jag KLARAT den. BÄST!
 
Månadens längtan: Jag har längtat så himla mycket efter våren. Det är alldeles tydligt att den närmar sig, och det känns så himla gött! I Umeå har vi fått ovanligt mycket snö i år, även för att vara Umeå, så det är med viss tveksamhet jag längtar, men plusgraderna har äntligen börjat krypa sig på!
 
 
Månadens bästa läsning: Den här månaden har det blivit mycket kurslitteratur, men den var ärligt talat inte särskilt bra. Jag känner mig inte motiverad alls och undrar om det här är vad jag vill egentligen. Men jag har läst om Ett hål om dagen och Harry Potter and the Order of the Phoenix. De är alltid bra.
 
Månadens bästa inköp: Jag har köpt en jeansväst från Myrorna som jag är väldigt förtjust i och redan har använt flera gånger. 
 
Månadens upptäckt: Det jag väljer att skriva om får väl bli att jag upptäckt att det inte är så farligt att flyga ändå. Men jag har upptäckt en himla massa andra grejer också. Men de hör inte hemma på en blogg.
 
Månadens träning: HAHAHAHA... nej. Men har i alla fall köpt ett kort och varit på gymmet en gång. En gång är ju bättre än ingen gång.
 
Månadens middag: Jag har ätit himla massa god mat, men bäst (och fulast tyvärr..!) var nog min hemlagade moussaka, som lade sig som ett trevligt täcke i magen efter förtäring. Och lyxskagen förstås. 
 
 
Månadens vrede: Jag får väl skriva om hur arg jag blev när det, efter flera dagars strålande sol och plusgrader, snöade från liksom ingenstans. Det borde man ju veta, Umeå är ju på det här viset, men ändå. Den här månaden har jag dock känt vrede för en himla massa andra grejer också, men de är inte bloggvänliga.
 
Månadens favoritfilm: Nope, inget kul här heller. Jag har inte sett så mycket film.
 
Månadens favorithändelse: Alpresan! Det stod förstås i februari också, men resan avslutades faktiskt 4 mars så det får följa med in i de här månaden också. Här nedanför kommer en liten film från resan:
 
 
Månadens dryck: Ptja, vad ska vi ta... jag har druckit mycket Ramlösa och Ginger Ale. En särskilt blöt lördag drack jag öl, vin och Cuba Libre. Men ja, vad är gott och vad är bara socialt eller törstsläckande? Påskmyst däremot, få grejer klår det på just påsken!

 
Månadens målutvärdering:
1. Åka en massa, massa snowboard! Igen. För alltså, kom igen! Rätt som det är kommer våren √
Jag har åkt en hel del bräda i början av mars, men sedan kom jag hem och alla backar känns som kullar i jämförelse och det är inte sådär jäääätteinspirerande i jämförelse. 
 
2. Fota, fota, fota, fota! Kom igen, igen! √
Ja, jag har haft kameran med mig i tid och otid, alla foton hamnar förstås inte på bloggen, men jag har i alla fall använt den. Jag skulle behöva umgås mer med Fanny eller någon annan så jag har någon som kan fota MIG också. 
 
3. Detoxa och återgå till normalt kostmönster - direkt som resan är över! -
Hahahaha... nej.
 
Kommande månads mål: 
1. Träna regelbundet.
 
2. Klara skoluppgifterna.
 
3. Få ett jobb!!!
Julia och Erik tycker till om vårmodet!

Okej, nu var det länge sedan vi gjorde ett sådant här inlägg, men ni kanske minns förra gången Julia och Erik tyckte till om VÅRMODET, SOMMARMODET och HÖSTMODET? Om inte: låt mig påminna er: jag och Erik har levt ihop i närmare 10 år. Och ni vet hur folk liknar sina hundar? Det gäller INTE partners.
 
 
Jag och Erik har totalt olika klädsmak och klädstil. När vi går tillsammans ser det ut som att vi kommer från olika samhällsklasser, kanske olika delar av stan och det syns hur tydligt som helst att vi inte handlar i samma butiker. Så nu ska ni få se, håller ni med mig eller Erik? 

This post contains adlinks from Adviralbody / byxor / solglasögon / skor / blus / jeans 

Slinky Printed Bodysuit
Erik: Määh. Animal-prints är inte riktigt min grej. Det är som lite tantigt och påminner mig om Golden Girls.
Julia: Yes, supersexig. Jag älskar att bodyn har string baktill också, men är lös på överdelen.
 
Slit detailed slim pants
Erik: Hmm... det är svårt att säga, för de där skorna är så fula. Det kanske hade funkat om hon hade different shoes. 
Julia: Så fränt att det är slits på framsidan av byxorna! Fräna skor också.
 
 
Air heart solglasögon
Erik: Mm, de var snygga. Lite sådär "gammal movie star".
Julia: Nej, sådana "uppåtsvängda" glasögon är jag inte förtjust i. Jag tänker bara på hon alien-läraren i Men in Black...
 
Classic stiletto boot
Erik: Nu känner jag mig värsta neg. Det är någonting med formen... men jag är inte super into heels överlag.
Julia: Usch, så fula. Jag gillar inte spetsiga tår och jag gillar inte mocka och jag gillar inte stövletter. Ni kommer aldrig se mig i sådana här skor!
 
Wrapblus:
Erik: Den är fin och Julia passar jättebra i gult, så hon hade varit jättesnygg i den. 
Julia: Det är sååååå fin färg, jag skulle gärna köpa den om jag bara hittade den, men i det här collaget är det den enda länken som inte fungerar. Jag gillar wrap-skjortor överhuvudtaget. De är tacksamma och klär de allra flesta enligt mig!
 
Cheeky fit super long denim
Erik: Hm. Mm. De var snygga! Men jag undrar om man kan ha sneakers till dem? De var ju ganska långa så man kanske måste ha heels till de där. 
Julia: Jag förstår inte sådana här jeans... hög mida OCH långa ben känns bara som dömt för mig som är 165 cm lång, av vilka mycket liten del är benlängd. Med de här byxorna skulle mina ben bli stubbar på allvar... jag tycker inte ens att de ser bra ut på modellen!
 
Så berätta, håller ni med någon av oss? 
Pipes of Scotland

Nu kommer jag inleda ett litet veckolångt projekt: jag ska skriva OFTA i bloggen snarare än bra. Jag har alltid tänkt att det är viktigare att inläggen är bra och välfyllda, men nu i veckan ska jag försöka panga på ordentligt för att testa vad som faktiskt passar mig. I en veckas tid kommer det bli mycket av Lorissa Lovebomb!

 
Igår, efter att ha legat och vilat, tog jag mig in till Pipes of Scotland där jag var med Erik och hans kollegor. Vi drack öl, åt pubbricka, rökte cigaretter och pratade om vanliga grejer. Plötsligt kom världens mest intensiva främling och därefter avverkades typ alla samtalsämnen i världen - vanliga som ovanliga. Det var otroligt påfrestande. Men gott att få i sig lite!
 
 
Jag träffade också en gammal kurskamrat, Joy, och jag önskar att jag pratat längre med honom, för det händer så himla sällan att jag är ute och träffar folk. Jag hade tänkt stanna i 15 minuter. 15 minuter blev till fem timmar istället...
 
 
Här ovanför har ni en bild på Erik och Anders. De skulle fotas för ett specifikt ändamål, vi skulle bara kika på den och slänga bort den sedan, men jag tycker att de blev himla rara ihop där så... den får vara kvar!
 
 
Nu inleder jag långfredagen med att ligga i soffan, blogga från iPad och smutta lite Ramlösa. Eftersom vi kom i säng först vid 02:30 så blir det en långsam, go’ start på dagen. Vad ska ni hitta på den här röda dagen?