10 karaktärer jag hatar från TV-serier (som inte är onda)

Åh, vad det är skönt att hata låtsaspersoner. Det är som att läsa bloggar skrivna av folk man stör sig på eller se på skräckfilm. Ja, ett slags självkadebeteende kan man väl säga... här har vi mina hatkaraktärer som jag bara aaaaavskyr och får riktiga raseriutbrott på ibland.
 
1. Serena van der woodsen.
Hon är en manipulativ och bekräftelsesökande donna och när hon nekas det hon vill så är all bets off, eller så blir hon så väldigt väldigt sårad, det lilla offret.
 
 
2. Dan Humphrey.
Högfärdigare får man ju söka efter. Han säger till och med en gång "I am the most understanding person in the world". Alltså... storhetsvansinne much? 
 
 
3. Ross Geller.
En osäker, dryg och krävande person som jag inte förstår hur någon kan falla för (ibland flera gånger). 
 
 
4. Aleksandr Petrovski.
Han typ väljer ut Carrie och ska ha henne - han hånglar med henne på offentliga platser och talar för henne ibland. Det är tur för honom att han valde ut just Carrie, de övriga i serien är för intelligenta för att falla för ett sådant creep. Det hade aldrig gått.
 
 
5. John Winchester.
 Halva sanningar och översittarfasoner i mängder. Vidrig. Att han bara vågar sätta sina egna barn i fara när Mary, mamman, tillbringat hela deras liv med att skydda dem och hålla dem borta från jägarlivet.
 
 
6. Tom Scavo.
 En barnslig och egoistisk ursäkt till man, som alltid har den lilla "hurt bunny-looken" när en stark karaktär, som Lynette, sätter honom på pottan och säger ifrån.
 
 
7. Jess Day.
 Alltid rapp, alltid sjungande och med en smula allvar, men jag står inte ut!
 
 
8. Lorelai Gilmore. 
 Hennes citat säger allt. Hon är ju fri och barnslig och "rolig", men det är helt enkelt inte roligt. Hon beter sig förfärligt världsfrånvänt och förväntar sig att det ska vara okej. 
 
 
9. Rory Gilmore.
 Sättet hon pratar på är egentligen värst, men också hur "helig" hon är och förmer. 
 
 
10. Prue Halliwell. 
Också en typisk översittarstorasyster och jag tycker inte om henne alls. Skådisen var tydligen också en jävla subba under inspelningarna och det var därför hon fick sparken. 
 
Det här var vansinnigt skönt! Släpp hatet fritt på folk som inte kan ta skada av det. Passa på liksom!
|
#1 - Celine:

Hatar Dan och Ross, tycker verkligen att de är SÅ jobbiga!

#2 - Abra:

Håller med om några! Speciellt Serena!! Gillar dessa listor!

#3 - Jasmine:

Jag har svårt att tycker mindre bra om skådespelaren som spelade Prue Halliwell, detta för att hon är med i tv-serien Beverly Hills 90210 som jag tycker så mycket om.
Kram

Svar: oh, jag är tvärtom med henne, har svårt att gilla henne i någonting eftersom jag vet att hon fick sparken från både förhäxad och Beverly Hills på grund av dåligt uppförande XD
Lorissa Lovebomb

#4 - Jessica Högberg:

Ha ha, underbart!

#5 - NICOLE:

Alltså de här inläggen är så roliga :) Jag gillar Gossip Girl (kollade såå mycket när jag var yngre) och oj vad man tyckte att både Serena och Dan var rediga och bra karaktärer.. tills man skrapar lite på ytan ;D

#6 - Netti Starby:

Haha så kul inlägg! :-D Kramis

#7 - Matilda Berlin:

HAHAHAHA! Alltså jag älskar dina dom här inläggen!! Kan inte säga att någon utav dom är mina hat-karaktärer, men jag kan heller inte komma på vilka dom (men jo, dom finns verkligen). Ska ta och fundera lite, hihih! Kram <33

#8 - Emma :

3 & 4 håller jag helt med om! Gillar inte ens vänner-serien. De flesta andra har jag inte sett.

#9 - Pauline Hurtig:

hihi åh vilket roligt inlägg! Jag klarar inte heller av Serena haha :D

#10 - Miss Baby Peaches:

Haha, så himla kul att läsa! Just nu när jag läser det här kommer jag inte på en enda karaktär från just serier.. men jag tittar inte på så mycket serier heller när jag tänker efter!

#11 - Bunny:

Jag h a t a r Ross så mycket. Kontrollerande mansgris. USH! Älskar serien men får panik när Ross är i bild haha!

#12 - Felicia:

Lorelai ??? nei nei

#13 - Josäfin Andersson :

åhh hatar Ross!! visst att han är underhållande i episoder men hela hans karaktär är ju verkligen en manipulerande crybaby!! Sådan tydlig "good guy TM" dvs en kille som säger att han är en bra kille men guess what?? NEJ!!! hahahah

#14 - Karin:

Haha, underbar lista! Håller verkligen med om ett flertal på listan.

Kommentera här