3 saker som vittnar om att jag börjar bli gammal...

... eller åtminstone klart vuxen! Länge har jag haft ont i ryggen, hållit tidningen en bit bort för att kunna läsa texten och rökt mentol. Och nu är det väl tonåringar som röker mentol, men på min tid var det tanterna. Allt detta inleddes innan jag ens kände vid min ålder som en ålder. Men nu smyger den på. Se bara dessa tre grejer som gjorde mig lite gammal i förra veckan:
 
1. Jag satt och pluggade på biblioteket, vilket delas av en skola, och suckade över att de pratade och fnissade som ungdomar gör. I bibliotek är man tyst!
 
2. Därefter kollade jag ner i deras böcker med engelskatexter och roliga övningar och önskade att jag också fick vara dem, tänkte att ungdomen är bortslösad på de unga.
 
3. När jag kom hem till ett byggkaos krängde jag av mig täckbyxor, vinterjacka, vantar och mössa och skulle fixa håret. I spegeln såg jag alla mina rynkor...
 
 
The end?
|
#1 - Celine:

Haha åååh den första relaterar jag till så mycket!

#2 - Caroline:

Ääähh, du har ju inga rynkor! Jag måste också börja bli gammal för jag har haft täckbyxor till och från jobbet flera dagar. Tror inte mina ben överlevt utan i typ -30 :D

#3 - Matilda Berlin:

Hahahaha! Alltså du är ju verkligen bara så himla söt <33

Svar: du är det <3
Lorissa Lovebomb

#4 - Miss Baby Peaches:

Du är ju så härlig! Men inte fan börjar du bli gammal inte!

Svar: haha, liiiite ;D
Lorissa Lovebomb

#5 - npfmorsan:

Men hallåååå du är ju jättefin och ser inte ett dugg gammal ut...har du fyllt 30 ens???? 😉

Svar: Hehehe... nej ;D
Lorissa Lovebomb

Kommentera här