Alperna, dag 3-4

Okej, woho! Jag är hemma, men jag är inte direkt... hemma, hemma. Jag håller fortfarande på att redigera bilder och berätta grejer jag glömt berätta och jag är delvis fast i det där icke-detoxade-humöret. Ni vet, uppe i det blå. Och damn it, blått är blått ovanför molnen!
 
För dag 3 började med hotellfrukost och sedan åkte vi lift upp ovanför molnen, körde ett par repor och vips var vi vid Österrike-Schweiz landsgräns. Dag 3 körde tog vi tian och höll oss till Österrike Ischgl. Ganska tur, för jag hade inte passet med mig till backen.

 
Vi körde sjukt hårt och jag hade träningsvärk i låren, vaderna, smalbenen, magen (vilken jag inte ens visste arbetade under snowboardåkning..!?) och i ena armen.
 
När det blev dags för paus hade vi -27 grader, men med strålande sol vill man ju bara inte sitta inne! Så på med filt och luva och lager-på-lager så funkar det mesta! Vi satte oss på en trevlig liten uteservering och köpte en fläderdrink som jag inte minns vad den hette... Hugo, tror jag. 
 
 
Och så kom dag 4 och jag hade packad passet. Vi drog på darrande ben till Samnaum i Schweiz - en helt tokigt lång pist tog oss dit och när vi var halvvägs på vägen hem shoppade vi tax free i byn. Det är så coolt att jag har varit i tre länder på fyra dagar och bara haft det så himla sweet!
 
 
Alltså, vädret var så otroligt. Jag vet inte hur det syns på bild, men jag hade hjälmkameran på ibland och jag hade så gärna visat er allt vi åkte och hur snabbt det gick och hur brant det var. Alla branta, bra backar syns bara spetsen på min egen bräda, eftersom jag liksom sluttar nacken när jag åker. Så alla filmer är från platta pistar! SUCK! Men jag har klippt ihop ett litet ett i alla fall till senare.

Åh, vad jag fick hemlängtan mot slutet, men nu längtar jag typ tvärtom bort igen..!
|
#1 - Emelie:

Åh wow! Låter ljuvligt och jag älskade dina skidkläder :) Kram

#2 - My:

Åååh så himla härligt det ser ut!!! Fast -27 grader lät mindre lockande haha men förstår att ni hade det underbart :D

#3 - madabouttea.se:

Ja gisses vilken blå himmel på första bilden!

#4 - Amanda:

Men alltså gud sååå underbart!!<3

#5 - Netti Starby:

Det ser riktigt härligt ut och och förstår att du fick träningsvärk nästan överallt på kroppen :-D Kramis

#6 - Linda:

Men wow det är verkligen helt fantastiska bilder! Känns som att dom är superredigerade, men antar att dom förmodligen inte är det ;)? Ser ju helt ljuvligt ut. Jag som inte ens gillar snö, snowboard eller slalom blev "nästan" sugen på att åka iväg,hehe.
Svar: Nä hihi men du skulle ju också kunna få en del samarbeten du har ju en sån härlig blogg. Testa o maila förfrågan till företag som du tycker passar in i din blogg och som du skulle kunna tänka dig ett samarbete med. Man kan ju inte få mer än ett nej;)
Nä det med märkningen är ju viktigt, vem vill bli anmäld för smygreklam liksom!?

#7 - Jonna:

Wow vilka fina bilder!!

#8 - Matilda Berlin:

Men alltså åhhh! Blir verkligen så genuint glad av att läsa hur underbart du har haft det!! Man blir liksom inte alls det minsta avis, haha!! Alla kramar finaste <33

Svar: Åh ja, jag ääääälskar de här resan, den blev såååå bra!
Lorissa Lovebomb

#9 - elin:

Alltså wow vilka bilder!<3

#10 - Johanna Utterberg:

Alltså fyfasen vad coolt och det ser ju verkligen helt underbart ut!!!! :D Snygga du!!<3

#11 - Julia Svensson:

Åh så fina bilder!!

#12 - JUNITJEJ:

Vilka härliga bilder du bjuder på!

#13 - Angelica Wåhlin:

Alltså, det ser sååå härligt ut!

#14 - Miss Baby Peaches:

Tre länder på fyra dagar är himla bra jobbat, haha!

Kommentera här