I staden där studerar man

 
Säg är det konstigt att man längtar bort nån gång? Jag ska sätta mig på balkongen så snart solen når dit - om det nu fortfarande är sol då - och leka att jag är i sommarstugan. Hur gör ni när ni längtar bort? Är det pang på, in och ta ett lån/nalla i besparingarna och bara boka och dra eller läsa böcker och se filmer eller sova tills allt är bättre? 
|
#1 - My:

Jag är nog den som sätter sig och väntar på bättre tider haha!

#2 - Dixi Wonderland:

Jag har det senaste fått sug av att resa/uppleva mer men skulle aldrig ta lån eller plocka från sparpengarna för det :P

#3 - Johanna Utterberg:

Skönt med balkonghäng!! :) Jag brukar sitta/ligga ner och se film/serie tills "anfallet" går över som min sambo brukar säga när jag kommer med galna idéer ;)

#4 - Alice:

För mig beror det nog helt på vad jag är på för humör/i för situation! Jag gillar ju verkligen att vara kreativ, så Bullet Journaling, skrivande och dans är ju nice, men orkar jag inte är ju en mysig bok eller film/tv-program aldrig fel!

#5 - Julia Svensson:

Fina du!

#6 - cecilia:

Såå himla fin!!!

#7 - NICOLE:

Å.. drömmer mig bort genom bilder, musik osv :)

#8 - Linnea Kinis:

åh sol på balkongen lät ju underbart! jag är mer en sån som bara drömmer och längtar bort, men gör oftast ingenting utav det, haha :)

#9 - Sussi:

Jag shoppar.. Jag tror banne mig det är lösningen på allt ;)

#10 - Matilda Berlin:

Hahaha! Jag är helt klart en sån! Kanske inte som bokar på direkten, men som börjar tjata på sambon och vännerna. "Ska vi inte ta och åka nån stans? Hur underbart hade det inte varit? Du har inte råd? men om jag betalar hotellet då??", hehe!! Men obviously så funkar det // Tjejen som njuter på en solstol framför poolen på Bali ;) Kram finaste <33

#11 - Carro:

Jag kollar Ving eller booking.com och planerar resor som visar sig vara såå dyra vilket jag inte har råd med då blir jag istället smått deprimerad och irriterad haha..:(

#12 - Linda:

Jag har svårt att koppla av, men försöker ibland :)

#13 - Miss Baby Peaches:

Jag är nog en sån som läser/tittar på film eller sover tills allt känn bättre för jag skulle aldrig ta ett lån för en resa.

#14 - Pauline Hurtig:

önskar på att bara dra bort någon gång spontant, men har aldrig gjort de å kommer nog inte att göra

Kommentera här