Marssammanfattningen

Månadens bästa beslut: Kanske att söka en massa nya jobb, eller att beställa en hel skål med vit sangria när jag var på Pinchos med Anders, Sandra och Erik... eller att jag tillvaratagit solljuset i så hög grad! Dessutom var det ett jävligt bra beslut att skriva tentan, för såhär är det: jag trodde redan innan att det var kört och tänkte i ett svagt ögonblick inte gå dit överhuvudtaget. Nu har jag fått veta att jag KLARAT den. BÄST!
 
Månadens längtan: Jag har längtat så himla mycket efter våren. Det är alldeles tydligt att den närmar sig, och det känns så himla gött! I Umeå har vi fått ovanligt mycket snö i år, även för att vara Umeå, så det är med viss tveksamhet jag längtar, men plusgraderna har äntligen börjat krypa sig på!
 
 
Månadens bästa läsning: Den här månaden har det blivit mycket kurslitteratur, men den var ärligt talat inte särskilt bra. Jag känner mig inte motiverad alls och undrar om det här är vad jag vill egentligen. Men jag har läst om Ett hål om dagen och Harry Potter and the Order of the Phoenix. De är alltid bra.
 
Månadens bästa inköp: Jag har köpt en jeansväst från Myrorna som jag är väldigt förtjust i och redan har använt flera gånger. 
 
Månadens upptäckt: Det jag väljer att skriva om får väl bli att jag upptäckt att det inte är så farligt att flyga ändå. Men jag har upptäckt en himla massa andra grejer också. Men de hör inte hemma på en blogg.
 
Månadens träning: HAHAHAHA... nej. Men har i alla fall köpt ett kort och varit på gymmet en gång. En gång är ju bättre än ingen gång.
 
Månadens middag: Jag har ätit himla massa god mat, men bäst (och fulast tyvärr..!) var nog min hemlagade moussaka, som lade sig som ett trevligt täcke i magen efter förtäring. Och lyxskagen förstås. 
 
 
Månadens vrede: Jag får väl skriva om hur arg jag blev när det, efter flera dagars strålande sol och plusgrader, snöade från liksom ingenstans. Det borde man ju veta, Umeå är ju på det här viset, men ändå. Den här månaden har jag dock känt vrede för en himla massa andra grejer också, men de är inte bloggvänliga.
 
Månadens favoritfilm: Nope, inget kul här heller. Jag har inte sett så mycket film.
 
Månadens favorithändelse: Alpresan! Det stod förstås i februari också, men resan avslutades faktiskt 4 mars så det får följa med in i de här månaden också. Här nedanför kommer en liten film från resan:
 
 
Månadens dryck: Ptja, vad ska vi ta... jag har druckit mycket Ramlösa och Ginger Ale. En särskilt blöt lördag drack jag öl, vin och Cuba Libre. Men ja, vad är gott och vad är bara socialt eller törstsläckande? Påskmyst däremot, få grejer klår det på just påsken!

 
Månadens målutvärdering:
1. Åka en massa, massa snowboard! Igen. För alltså, kom igen! Rätt som det är kommer våren √
Jag har åkt en hel del bräda i början av mars, men sedan kom jag hem och alla backar känns som kullar i jämförelse och det är inte sådär jäääätteinspirerande i jämförelse. 
 
2. Fota, fota, fota, fota! Kom igen, igen! √
Ja, jag har haft kameran med mig i tid och otid, alla foton hamnar förstås inte på bloggen, men jag har i alla fall använt den. Jag skulle behöva umgås mer med Fanny eller någon annan så jag har någon som kan fota MIG också. 
 
3. Detoxa och återgå till normalt kostmönster - direkt som resan är över! -
Hahahaha... nej.
 
Kommande månads mål: 
1. Träna regelbundet.
 
2. Klara skoluppgifterna.
 
3. Få ett jobb!!!
|
#1 - Netti Starby:

Vad kul att du hittade en snygg jeansväst på myrorna och lycka till med dina nya mål! :-D Kramis

#2 - Sara:

Håller tummarna för att du landar ett jobb snart! Hur lång är utbildningen du går? Minns inte om du skrivit det. ^^

#3 - Mirre:

Superkul att du klarat tentan och snyggt med väst =D

#4 - Jessica Högberg:

Mycket som inte är bloggvänligt, ha ha. Stort grattis till tenta!

#5 - Matilda Berlin:

Men åh vad spännande! Vad är det för slags jobb du ska söka?? Vad lockar dig? =) Kram och STORT lycka till <33

#6 - Julia Svensson:

Åh så kul med video!

#7 - Sussi:

Att skaffa träningskort är en bra början ;)
Jag längtar också sjukt mycket efter våren. Vill inte hålla på typ 5 min att klä på mig innan man kommer utanför dörren längre. Ska bli så skönt att slippa det..

#8 - Sussi:

Och förresten.. Grattis till att du klarade tentan :)

Svar: Tack <3
Lorissa Lovebomb

#9 - Johanna Utterberg:

Så kul och läsa din månadssammanfattning!! :D Heja april-målen!! <3

#10 - Sara Ekman:

Längtar också efter våren! Känns som om den är på G nu! :)

#11 - Carro:

SÅ grymt att sätta upp mål och sedan utvärdera!!

#12 - Miss Baby Peaches:

Kul att läs, Julia! Låter som en bra månad i stort sett! :)

Kommentera här