När jag flyttade hemifrån...

Vi håller ju på för fullt i lägenheten nu: de har blåst ut hela badrummet och halva köket, och efteråt ska det bli fint och nytt, sättas in diskmaskin och överhuvudtaget göras om. Man blir ju så sugen på nya köksmöbler och nya badrumsgrejer, direkt. Men det vet jag inte om jag har råd med. Vilket påminner mig om när jag flyttade hemifrån. Det var en mycket märklig tid i livet:
 
• Jag slutade definitivt köpa ost - hur kan ost vara så himla dyrt!?
• Fler än en gång köpte jag inte nytt toalettpapper förrän efter jag tagit slut på den sista rullen.
• Då var jag 18 år och bodde i ett korridorsrum på 21 kvadratmeter där folk alltid åt upp min glass ur det gemensamma frysfacket.
• Jag trodde att jag skulle inreda och bo precis i min stil. Men inredning är dyrt och man får heller inte ändra så mycket i hyresrätter.
• I mitt första egna hem fick jag en fönstertittare som kom om nätterna och försökte titta in på mig genom mina neddragna persienner. Jag fick ringa polisen varje vecka. Det var skälet att jag flyttade in till Erik ungefär samma dag som vi blev ett par.
• Tro det eller ej, trots allt det här ångrade jag aldrig mitt val och jag är så glad att jag testade att flytta direkt jag fyllde 18. Större äventyr har sällan skådats!
 
 
Hur jag stod ut att bo i ett hem med ett kylskåp i samma storlek som en sådan där liten läskkyl och kokplattor utan fläkt i ett pentry i blankblått är en gåta. Men jisses, det var roligt. Nästan hela tiden!
|
#1 - Jeanette:

Intressant inlägg :) Jag flyttade i princip in direkt till min kille också när vi träffades haha orkade inte bo i en studentlägenhet längre.

#2 - Mirre Sweetwords:

Trots att man tror att man inte trivas så trivs man med vissa saker ändå =D

#3 - Miss Baby Peaches:

Men fy! En fönstertittare?! Vilket kräk!

Svar: Eller hur, brinna borde dom..!
Lorissa Lovebomb

#4 - Alice:

Åh, så roligt att läsa om ju, hihi! ^^ Vill också flytta hemifrååån!

#5 - My:

Haha och jag är snart 21 och bor hemma ;) Har så stort rum här hemma så får panik över att tänka att bo i en lägenhet som är mindre än mitt rum hahah! Väntar tills jag pluggat klart och slipper dra på mig lån :)

#6 - Miss Jennifer:

Att flytta hem ifrån är inget man glömmer i första taget. Hallen i min första lägenhet var babyblå haha och jag hade inte pengarna till att renovera under det första året hahah.

Kommentera här