Pipes of Scotland

Nu kommer jag inleda ett litet veckolångt projekt: jag ska skriva OFTA i bloggen snarare än bra. Jag har alltid tänkt att det är viktigare att inläggen är bra och välfyllda, men nu i veckan ska jag försöka panga på ordentligt för att testa vad som faktiskt passar mig. I en veckas tid kommer det bli mycket av Lorissa Lovebomb!

 
Igår, efter att ha legat och vilat, tog jag mig in till Pipes of Scotland där jag var med Erik och hans kollegor. Vi drack öl, åt pubbricka, rökte cigaretter och pratade om vanliga grejer. Plötsligt kom världens mest intensiva främling och därefter avverkades typ alla samtalsämnen i världen - vanliga som ovanliga. Det var otroligt påfrestande. Men gott att få i sig lite!
 
 
Jag träffade också en gammal kurskamrat, Joy, och jag önskar att jag pratat längre med honom, för det händer så himla sällan att jag är ute och träffar folk. Jag hade tänkt stanna i 15 minuter. 15 minuter blev till fem timmar istället...
 
 
Här ovanför har ni en bild på Erik och Anders. De skulle fotas för ett specifikt ändamål, vi skulle bara kika på den och slänga bort den sedan, men jag tycker att de blev himla rara ihop där så... den får vara kvar!
 
 
Nu inleder jag långfredagen med att ligga i soffan, blogga från iPad och smutta lite Ramlösa. Eftersom vi kom i säng först vid 02:30 så blir det en långsam, go’ start på dagen. Vad ska ni hitta på den här röda dagen?
|
#1 - Angelica Wåhlin:

Älskar hur tiden bara springer ibland. Eller ja, hatälskar, haha!

#2 - My:

Vilken härlig kväll!!! Förstår att det blev en segare morgon med tanke på den sena hemkomsten!!

#3 - JUNITJEJ:

Jag kikar in och önskar dig en GLAD PÅSK!

#4 - Miss Jennifer:

Vi har bara hållt oss hemma idag :) Låter som en trevlig kväll :D

Svar: Har mellanlandat hos min bror just nu efter separationen i väntan på nya lägenheten :)

Kommentera här