Whoop och Poop med Ischgl, Österrike

WHOOP WHOOP

 
Vädret: strålande sol, kallt och klart, samt snörikt så att vyerna var sådär alldeles underbart vackra.
 
Frukostfbuffé med jättegott bröd, härliga blandade pålägg, hett svart kaffe och för de som vill även olika slags fil och yoghurt med tusen müslisorter och fruktcocktail. 
 
Middagar på hotellet med 1) soppa 2) förrätt 3) salladbuffé 4) varmrätt och 5) efterrätt. Middagarna var allt ifrån fläsk med senap, pepparrot, dumplings och stekt potatis, Cordon Bleu, brioche med gåslever, kummel med risotto och jag menar... nog har man haft det sämre! Utom punkt ett på Poop-listan... huuuu!
 
Middagen på Lucy Wang där jag fick en god poke till förrätt och en härlig crispy duck till huvudrätt. Jag har sällan eller aldrig ätit något så gott.
 
 
Pappa. Ett tålmodigt och gott resesällskap som alltid! Och så trygg, lugn, generös och bra som bara bra föräldrar är.
 
Åkningen som sådan: dag ett och dag tre körde jag så hårt som jag nog aldrig tidigare gjort, trots att dag tre bjöd på den värsta träningsvärk jag någonsin haft. Men jag har aldrig varit såhär bra!
 
Perfekt transfer helt utan åksjuka eller andra missöden. Annat var det förra året när jag var i Canazei och det var tre timmar transfer rätt upp i Dolomiterna. Nu 60 minuter motorväg och endast 30 minuter upp i berg-och-dal-banan.
 
Mina leopardöron.
 

POOP POOP

 
Vi fick en soppa med MJÄLTE i, vilket är en kroppsdel jag inte visste brukades för mat och som dessutom ALDRIG bör göra det. Det smakade blod och lite som sådan svart, tjock skokräm luktar...
 
En vurpa ledde till blånade revben och ett blånat arsle, men med tanke på vad som hänt andra resor är det rätt OK ändå. Poop Poop för att man ju helst vill slippa!
 
Flygförseningar. Fyra avgångar inom loppet av 8 dagar och samtliga var försenade.
 
Arlandas bagagehantering. Det stod väskor i inhägnader, överallt och obevakade. Vid slutet av vår resa saknades både mitt bagage om min snowboard, samt tre andra skidbagage hos våra grannar från hotellet och otaliga andras. så småningom hittade de en liten kärra gömd någonstans tack och lov, men då var vi redan fem minuter sena till bordsbokningen som vi redan bokat om två gånger från Österrike när planet inte lyfte i tid!
 
Det här lovade jag egentligen dyrt och heligt att aldrig prata om igen, för jag börjar hysteriskt gråta varje gång jag försöker återberätta det, men jag höll på att hänga mig själv i liften första dagen. Min ryggsäck fastnade i liften och jag fastnade i min ryggsäck, så när jag skulle hoppa av dinglade jag med hals och nacke fast i min egen ryggsäck från sittliften tills pappa slet loss mig med bara vargakraft. Den dagen gav jag alla inloggningsuppgifter till alla sociala medier till min make bara så han kunde stänga ner dem om jag råkade dö. Jag var så rädd att jag skulle dö.
 
 
|
#1 - Netti Starby:

Vad mycket gott du har ätit då! :-D Kramis

#2 - Sara:

Men åh vad läskigt med liften! Tur det gick bra. <3

#3 - Julia Svensson:

Åh så fina bilder!

#4 - Johanna Utterberg:

Men huh vad läskigt att fastna och bli hängandes sådär som du beskriver, jag får rysningar, fyfan vilken skräckkänsla. Tur att allt gick bra och att din pappa fanns till hands. <3

#5 - madabouttea.se:

Fy så äckligt med mjälte! Bläää, äter inget med inälvor. Och så läskigt det med liften, tur det ändå gick bra <3

#6 - Matilda Berlin:

Men alltså skoja inte att jag blev hungrig nu - gahhh! Inte okej ;) Kram finaste och hoppas du har en fantastisk Fredag <3

#7 - Anita:

Läckert :D :D

#8 - Alice Lindström:

Vad rolig läsning, låter som att du haft det amazing!
Men usch vad obehagligt att fastna i liften! tur din pappa var med och reagerade!!

#9 - Miss Philipsen:

Vilken härlig "matbild".
Man blev ju lite sugen där av sig.

#10 - Celine:

Men FY vad läskigt med liften! Usch får rysningar, tur att det slutade bra!

#11 - My:

Alltså det sista, fyfaaaan vad läskigt. Blir illamående bara av att läsa det. Usch men tur att pappa din var snabbtänkt.... <3

#12 - Jeanette:

Låter som väldigt mycket god mat, speciellt den där frukostbuffén, älskar att äta sådana goda frukostar :)

#13 - JoJo:

åh du verkar ha haft det riktigt bra! :D vad roligt!!

#14 - Pauline Hurtig:

wow vad vackert!

#15 - Miss Baby Peaches:

Så härligt med så många bra punkter! Förstår dock att den sista punkten var fruktansvärt skrämmande! Tur att din pappa var där <3

Kommentera här