Woho och buhu v. 12

Solen och plusgraderna och att mer och mer snö smälter. Solglasögonväder för första gången på vad som känns som tiotusen år!
Att "göra stan" med syrran och framför allt att fika och dricka kaffe på torget. Jag fick fina presenter av henne för ingen speciell anledning också och då blir jag alldeles särskilt glad!
Jag och mamma gick på Myrorna i flera timmar för att kika, vända och vrida på saker och kom hem med en hel säck med nya saker: vaser, smycken och kläder. Så great! Hatten och västen på bilden, bland annat.
I helgen har jag mest suttit i soffan med Erik och tagit det ofantligt lugnt, vilket jag verkligen, verkligen behövde! Orken är liksom friterad!
Men vi har i alla fall släpat oss ut på två långa promenader och fått upp flåset och tankat D-vitamin. Yes, sir!
 
 
 
Jag har så himla ont överallt till följd av PMS. Dessutom har jag fått stora finnar och ödem på konstiga ställen och, jag säger aldrig det här, men jag önskar verkligen att jag får mens. Jag längtar efter mensvärk till förmån för det här eländet. Är det godtagbart att sova och äta choklad och drcka cola tills bättre tider kommer!?
Jobbrelaterade personliga problem.
Pluggrelaterade personliga problem.
Andra personliga problem.
 
Det är bra att hitta bra saker som händer. När man ser listan här ovanför ser det ut som att jag haft en skitbra vecka ju! Det har jag inte. Jag längtar till imorgon, då måndag och potentiell "omstart" kan inledas...Hur har er vecka varit? Har det hänt något trevligt som ni vill dela med er av?
|
#1 - Sussi:

Man kan inte vara på topp alla veckor. Som tur var brukar dom dåliga veckorna ändå ha några ljusglimtar. Hoppas nästa vecka blir bättre..

#2 - Linnea Kinis:

härliga woho's! :)

#3 - Jonna:

Hoppas din vecka blir jätte bra 😃

#4 - NICOLE:

Underbart att snön börjar smälta lite nu och solen kommer fram mer och mer :)

#5 - Sara:

Alltså. Mens. Vafan är det? Eftersom jag råkade bli gravid igen så har jag bara haft 2 st sen i juli 2015 (helt stört) och jag längtar INTE tills det börjar igen. :(
Här har snön snart smält bort! Åh våååååååår!!

#6 - Julia Svensson:

Så kul att läsa

#7 - cecilia:

ÄLSKAR att solen kikat fram!!:D <33

#8 - ramona:

God morgon :)
Låter som en mysig helg. Vädret har ju varit sååå vackert, tänk så mycket lättare det känns då. Men fy, pms är inte skoj, jag har också ont och är öm lite överallt då, för att inte tala om hur plufsig man känner sig. Hoppas det snart är över för den här gången ;)

#9 - Tess:

Du ser iaf det positiva i veckan trots att den var mindre bra! Inte alla som kan göra det! 😊

#10 - Dixi Wonderland:

Min vecka var bra :)

#11 - Alice Lindström:

Vad mysigt att gå runt på myrorna och fynda!

#12 - Emma :

Härligt med sol o plusgrader, de vill vi ha mer av! :)

#13 - Jinx:

Härliga wohos! Älskar hatten på dig också :D

#14 - Miss Baby Peaches:

Så kul med så mycket postitivt! Dock känns ju problem aldrig kul och de kan ju svärta ner vilken dag som helst, tyvärr!

Kommentera här