Woho och buhu v. 20

Vädret förstås, duh. Det var inte så överraskande att den hamnade här överst, va?
Mitt nya jobb på Dea Axelssons!
Jag har haft helt besinningslös glassfest, matfest, dryckesfest... japp, den här veckan har jag... förtärit.
På en svår rapport har jag skrivit som satan idag och jag kommer plötsligt helt garanterat hinna klart till deadline 25/5!
 
Jag tror att jag har haft lite mycket i hjärnan, för jag minns typ inte så värst mycket av veckan.
Det är något jox med blogg esse, så ni märker att det står att man inte kan kommentera ibland? Det kan man dock visst, haha, så det kommer typ hundra kommentarer från varje person nu. Det gör inget, i och för sig.
 
Vet ni hur mycket jag har skrivit i helgen? Vetenskapliga rapporter och fan och hans syster. Nu har det garanterat hänt massa mer bra grejer i veckan, för det har varit en bra vecka, men jag minns ingenting! Hela hjärnan bara dog av att läsa och skriva så satans mycket text på två dygn. Orka. Jag orkar inte skriva ett enda ord till. 
Tack maj och varsågod juni!

Lördagen har åter bjudit på fantastiskt väder och jag är så tacksam. Ni förstår, i år är första året sedan 2013 som jag jobbar. Jag har alltid annars haft semester på sommaren! Jag ser fram emot att jobba så himla mycket, ni anar knappt hur kul jag har det och hur bra det känns att göra ett avlönat jobb efter så lång tid av sjukskrivning följt av studerande, men ändå är det skönt att kunna vara ute och skejta och sola och slira i maj eftersom det blir ytterst lite av den varan i juni-augusti.
 
 
Än så länge ”åker” jag bara på skateboarden, men jag kan massa tricks på mattan i vardagsrummet, så snart kanske hjälm och handledsskydd åker på så jag kan ta mig ut och leka på riktigt!
5 saker jag lärde mig igår

Tack så mycket för alla gratulationer ni har skickat angående mitt nya jobb! Det är mycket att lära sig och samtidigt är det mycket som faller sig naturligt för mig, så jag är inte orolig. Det jag inte kan kommer jag nöta. Inga problem!
 
Idag har jag stängning så jag börjar inte jobba förrän 16:00, så när jag nu sitter och tar det alldeles lugnt framför Nyhetsmorgon så kom jag och tänka på en massa saker jag lärde mig igår, som inte var direkt relaterat till det jag lärde mig på jobbet! Häng med:
 
1. Ha skor med riktig sula om du ska jobba längre än max 4 timmar som säljare. Jag har jobbat min första öppning på Dea Axelssons och passet var på exakt 4 timmar och det var bara sista minuterna som det gjorde ont, men jisses så ont! Fötterna var inte vana.
 
2. Mitt hår har vuxit rätt snabbt på senaste tiden (även om det är en herrans massa år kvar tills det är långt) och nu kan jag med minsta storleken på gummibandet ha en tofs istället för pippilotter.
 
3. Ät inte en stor lunch klockan 14:00 om du inte ska jobba efter, för då kommer man äta middag klockan 20:30 och det är för nära sänggående för mig.
 
4. Jag har lärt mig att Turkish airlines brukade ha 45 kilos maxvikt på incheckat bagage mellan Turkiet och Iran och att det nu är sänkt till 20 kilo. Eftersom jag troligen aldrig kommer flyga med Turkish airlines så är ju det här helt ovidkommande för mig, men jag har lärt mig det i alla fall!
 
5. Jag är inte riktigt är så messed up som jag trott. Det är rätt skönt att lite då och då komma på sig själv med att vara, kanske inte normal, men åtminstone tillfreds med det onormala av mig själv. Vass, skrattig, social, inbjudande och syrlig. Allt i ett och alla gillar inte allt i ett. Och jag, jag bryr mig inte längre om de där "alla". 
 
 
Bilderna har ju föga att göra med inlägget, men de råkar vara de senaste i kamerarullen. Jag tog dem efter att jag kommit hem från att skriva kontrakt med Dea Axelssons. När jag cyklar till Avion korsar jag den fina älven och när jag cyklar hem från Avion korsar jag den naturligtvis igen, men då i uppförsbacke = tungt! En glass för att lindra svetten krävs. 
 
Nåja, nog om allt! Berätta gärna om ni har lärt er något nytt igår - och övertänk nu. Jag lovar er att man lär sig nya saker varje dag man är vaken och vid sinnesfulla bruk!