Hej hej, hallå bloggen!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det har varit märkliga aktiva tider här hemma. Nu senast har jag jobbat en hel del stängning med arbetstid från 12:00-20:15 och så nu är det min kända tentavecka. Idag loggade jag in för att läsa kommentarer och upptäckte hur länge sedan jag var inne och skrev här, så jag tänkte bara passa på att säga hej och hallå och heja er och heja mig! 
 
 
Vi hörs ikväll!
Nyheter i dunklet och massa trams

Det är verkligen en herrans massa grejer på G utan att det riktigt märks. Mest är det förstås det nya jobbet och den sista veckan på terminen. Jag kan inte för mitt liv förstå hur det hela gick till: säga upp sig som lärare → bli lokalvårdare → komma in på drömprogrammet till SYV → säga upp sig som lokalvårdare → få jobb som SYV → bli anställd i en modebutik! Thank you and good night, ungefär!

Men nu är det fredag och helg - jag jobbar inte i helgen utan det är först nästa helg jag får att stå i - och nu känner jag bara: av med de damiga kläderna och på med snap back och vans och ut och skapa skrapsår på knän! 

This post contains adlinks from Adviral1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here

Jag har en liten sådan pennyboard från collaget ovanför, men jag får banne mig inte till det. Det är som att jag aldrig lär mig hur kort den är. Jag hade ev elev en gång som hette Emilia och hon var stadig som en klippa på en sådan bräda och jag fattar inte hur man gör!
 
Nå, trevlig helg i alla fall, nu ska jag ut och öva på det här brädskrället! Vad ska ni göra?
Sommaren utanför city!

Nu har jag skolats in på Dea Axelssons, modebutiken jag ska jobba på i sommar, och fick mig en ledig dag. Det var tacksamt väder, så jag körde ut till stugan över dagen. Vilken tur jag har, som har havet runt hörnet. Det är faktiskt helt sjukt att det bara är maj. Sommaren har inte ens börjat än, enligt kalendermånader! 
 
 
Jag har också städat, handlat, möblerat om, tvättat, lagat mat, hälsat på på jobbet, kvitterat ut nycklar till jobbet, läst ut en bok och sett lite på film... jag prokrastinerar inför nästa Campusvecka med examinationer i dagarna två. Lägenheten är aldrig renare än veckorna innan tenta..!