Aprilsammanfattning

Månadens bästa beslut: Att börja på IKSU!
 
Månadens längtan: Nja. Inget speciellt. Till nya tider typ.
 
 
Månadens bästa läsning: Nope, ingen läsning i april. En del kurslitteratur, som var rätt värdelös och svår att koppla till mitt blivande yrke, så ingen "bästa" läsning. 
 
Månadens bästa inköp: Nya springskor! Tack till syster för den swishen!
 
Månadens upptäckt: Det här med brunch ändå... himla värd utgift sådär ibland! 
 
 
Månadens träning: Vanlig träning på gym har det blivit, men det har i alla fall gått bra. Bäst verkar jag göra ifrån mig tidigt på morgonen, så det är ju tur att jag är distansstudent och kan genomföra sådana pass.
 
Månadens middag: Svårt ändå, jag har ätit mycket gott den här månaden. Det är typ lite trist att jag inte fotar mat nu, men kanske ska jag filma lite cookbangs, de är trevliga att spela in! Bäst var nog första middagen på balkogen, då vi åkte och köpte take awan från SEN Street Kitchen. Jag tog ayam laksa och Erik tog bibimbap som skymtar i bakgrunden.
 
 
Månadens vrede: Goda råd om andras kroppar. Om jag inte ber om råd vill jag faktiskt inte ha det. Kan jag inte bara få vara? Om jag njuter mer av kebab än av en tunn midja, kan jag inte bara få äta kebab då? Ifred, liksom.
 
Månadens favoritfilm: Avicii: true stories.
 
Månadens favorithändelse: Att fira valborgsmässoafton med mamma och pappa igår, det avrundade månaden toppenfint tycker jag.
 
Månadens dryck: Jag tycker att det var trevligt att få en fingerborg Nikka när vi firade min pappas födelsedag. Vad gäller goda grejer har jag slukat många tillbringare vatten med färsk citron och ingefära, samt Ramlösa Mango.
 
 
Månadens målutvärdering:
1. Träna regelbundet. √
Det beror förstås på vem man jämför med, men ja, oftare än vanligt i alla fall. Tyvärr verkar Iksu Sport inte räkna träningstillfällen som loggas innan klockan 7 på morgonen, märkligt nog, å jag har inte helt koll på hur många det blev.
 
2. Klara skoluppgifterna. √
Absolut, jag har till och med fått högsta betyg på några ganska oväntade uppgifter... nu är det ett tag till nästa lunta ska in.
 
3. Få ett jobb! √
Well, jag har fått tillbaka mitt gamla jobb om jag vill i sommar, och jag har fått ett jobb om studie- och yrkesvägledare i höst och varit på intervju för två andra sommarjobb. Så yes!
 
Kommande månads mål: 
Bara kropp och knopp: Träna mycket. Skippa godis och öl. Studera noga. Sola. Smörja. Ja, ni fattar grejen. Målet är en "snyggmånad" helt enkelt.
|
#1 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad härligt att läsa om din månad! :) Håller med dig om favoritfilmen!

#2 - Sara:

Så grymt med jobben! 😀😀

#3 - Mirre Sweetwords:

Så fin sammansatt april du visar

Svar: Tack :)
Lorissa Lovebomb

#4 - Anette:

Bra där, grattis till alla genomförda mål 👏

#5 - My:

Gymma på morgonen är det bästa tycker jag!!

#6 - Heléna:

Det låter som en bra månad :D Jag tyckte också att Avicii dokumentären var bra - riktigt gripande. Så härligt att det finns så många jobberbjudanden som står och väntar på dig :D Håller tummarna för att denna månad ska bli riktigt bra! Kram <3

#7 - Sara Ekman:

Älskar brunch :D

#8 - Josäfin Andersson :

Så rolig sammanfattning att läsa! brunchens tre stadier är ju SÅÅ SANN haha!

#9 - birgitmaria:

Låter som en bra månad!
Och det kan ju bara bli bättre. Mer vår och lite värme förhoppningsvis:-)

Kommentera här