Woho och buhu v. 19

Vädret kan vi ju prata om, för det har ju inte precis varit en svikare. Jag är så himla tacksam och jag har lapat oerhörda mängder.
Vi har grillat på balkongen och det har varit superdupermegabäst!
Det har blivit många långa promenader i solskenet.
Jag har varit glad och arg - men också ilskan är bra. För den har varit en drivande faktor till att jag gjort saker. Jag har äntligen lärt mig att vara badass när det behövs. Det är modigt. 
Kontraktet är skrivet och jag är nu officiellt studie- och yrkesvägledare till yrket. Om ett enda litet år är jag det dessutom till examen också och det är bara så otroligt skönt!
Jag tillbringade en dag i sommarstugan med min mamma och hunden Målli, där jag städade i friggeboden och solade och åt knäckebröd. 
Jag fick post av självaste Peter Dalle. Efter att ha sökt med lykta och ljus efter filmen Skenbart skrev jag alltså direkt till regissören (skamlöst, jag vet..!) och frågade om han kunde hjälpa mig. Det kunde han och nu har jag Skenbart på DVD!
Jag har haft hyfsat svåra allergiska besvär, tyvärr.
Och så kan vi slänga in en punkt om plugget också, som går så att säga mer än lovligt långsamt. 
 
 
Allt som allt kan man med andra ord sammanfatta det hela genom att skriva att mitt humör och levnadsstandard påverkas av vädret och med vädret på min sida har jag lyckats ha en mycket fin vecka. Hur har er vecka varit?
|
#1 - NICOLE:

Ja vädret är verkligen helt fantastiskt :) Och sååå roligt att du skrivit kontrakt :D

#2 - Annie:

Kul att läsa om din vecka! Vad roligt med jobbet & utbildningen! Stort Grattis<3

#3 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Känns som att det varit övervägande bra vecka för dig :D. Härligt :). Perfekt där att du fick tag på filmen :D

#4 - Sara Ekman:

sol och grill är ju underbart! :)

#5 - Johanna Utterberg:

Låter som en strålande vecka tycker jag! :) Hoppas den nya blir minst lika bra!

#6 - Matilda Berlin:

Jag blir lika glad varje gång jag läser om ditt framtida jobb! På riktigt!! Hoppas du får en fantastisk vecka finaste <33

#7 - Alice Lindström:

Vädret gör verkligen mycket! Men usch för allergi!

#8 - Linnea Kinis:

så härligt med så bra väder :)

#9 - Miss Baby Peaches:

Gud vad många härligt positiva punkter du hade denna vecka! Och det ser så himla härligt ut!

Pollenet kan ju fara och flyga, det är hemskt. Jag får proppa i mig flertalet mediciner varje morgon. Men utan dem vore jag chanslös.

#10 - Mia Forsberg:

Gud vad härlig vecka du har haft! :) Vädret är ju fantastiskt och sommarvärmen har kommit, men som höggravid är det inte ett dugg kul, haha! ;p Jag har förut älskat sol och värme men nu som preggo är det bara jobbigt och jag mår dåligt av det. Kan knappt sitta i solen 10 min innan jag mår dåligt, så just nu håller jag mig inomhus hellre eller på ett rejält skuggigt ställe. Hoppas det blir bättre när lillen är född så jag kan sitta i solen och få lite färg :)

Tack för beklagandet av mommos bortgång. <3

Skönt att höra att det är OK med dig iaf. Man får göra det bästa av situationen och försöka se det positiva. :) Jo med mig är det si så där, det går upp och ner. Senaste veckorna har varit sämre då mommo blev sjuk och sen avled, och så har det varit mycket oro för mitt blodtryck då det är extremt högt. Så det har varit mycket sjukhusbesök både här i Kalix och i Sunderbyn (1h härifrån) för att se så bebben inte tar skada av blodtrycket och så min kropp inte tar för mycket stryk osv.. Men nu är det bara 9 dagar (Galet!!) till beräknat födelsedatum så snart är allt detta förhoppningsvis över och mitt blodtryck går ner lite. Hoppas jag iaf!

Nej men fy vad hemskt Åhem verkar ha blivit nu!! :o Förstår att det inte känns särskilt tryggt där när sånt där händer.. Hujja!

#11 - birgitmaria:

Mest wohoo - så bra!
Jag hade en bra, men ändå intensiv vecka, en skön helg och nu är det ny vecka och nya saker att ta tag i.

Kommentera här